Bedriftens fingeravtrykk

En trykksak er din bedrift sitt fingeravtrykk, og et godt produkt kan bidra til å løfte kundens inntrykk. Vi leverer alt fra visittkort, brosjyrer, skilt, dekor til vinduer og trykk på tekstil.

I vår maskinpark har du også muligheter for å trykke på unike medier som fliser, tapet, tre og aluminium. Vi hjelper selvfølgelig også til med design om det er ønskelig! Maskinparken vår tilbyr mange trykk muligheter, alt fra klistremerker, folie, skilt og selvfølgelig papir. Har du noe smått eller stort som skal trykkes så kan du regne med at vi kan hjelpe deg.

Etiketter og klistremerker

Etiketter og klistremerker leveres i ulike format og materiell ettersom hva du som kunde ønsker. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra idé, design til ferdig produkt.

Plakater

Plakater brukes til så mangt! Eksempler kan være til promotering av konserter, oppgradering av gatebukker eller til midlertidige kampanjer. Et rimelig og effektivt virkemiddel! Vi har et godt utvalg av papir å trykke på.

Flyer og brosjyrer

Vi designer og produserer annonser og markedsmateriell til næringsliv. Med forskjellige papirtyper og formater har vi muligheten til å frem budskapet ditt slik at det skiller seg ut fra mengden.

Flersidig publikasjon

Vi designer magasiner, bøker eller annonser som brukes til publikasjon. Vi er en kreativ gjeng som kan få frem budskapet ditt på de måtene du ønsker. Sammen kommer vi frem til gode løsninger!

Skilt

Vi har en maskinpark som kan produsere store og små skilt med infografikk. Disse lages på forskjellige materialer som egner seg både innendørs og utendørs.

Storformat

Hos oss designer vi og produserer roll-ups, bannere, materiell til messestands og mye mye mer. Vi hjelper deg med det du måtte trenge for å oppnå den synligheten du ønsker.

Folie

Folie er en perfekt måte å få frem budskapet ditt. Vi designer, produserer og monterer folie egnet til både innendørs og utendørs bruk.

Kreative produkter

Lyst på noe ekstravagant? Vi har en maskin som trykker på de utroligste ting. Om det er skateboard, flis eller dører. Vi liker utfordringer og finner alltid en kreativ løsning sammen med kunden.

SNAKK MED OSS

Vil du spørre oss om noe? Ta kontakt for en uforpliktende prat! Ingen henvendelse er for stor eller for liten.