God design er god business

I en verden hvor stadig flere bedrifter og gründere kjemper om oppmerksomhet på tvers av plattformer er det veldig viktig å ikke undervurdere en god visuell identitet og en gjennomført merkevare. Med unge, men erfarne og verdensvante grafiske designere i hus kan vi hjelpe deg og din bedrift å skille dere ut i mengden.

Din bedrift skal ha profesjonell profil i alle kanaler. Det må være en rød tråd i alt materiell slik at du styrker din merkevare og posisjon i markedet. God veiledning og estetisk design skal gi deg konkurransefortrinn og skape salg.

Logo

Merkevarebygging, det viktigste virkemiddelet du har for å stå frem og skinne! Og alt starter selvfølgelig med en unik logo. Vi samarbeider med deg fra A til Å, slik at du kan være sikker på at du får levert en logo du kan være stolt av.

 

Bedriftsprofilering

Hadde du brukt et eiendomsmeglerfirma som hadde kommunisert samme type design og farger som et gatekjøkken? Hemmeligheten ligger i designprofilen, og den tilhørende designmanualen. Det er her bedriften setter regler for hva slags design som skal brukes og hvordan bedriften skal bli oppfattet utad. Vi hjelper deg med å utvikle en egen bedriftsprofil slik at designet aldri kommer på bærtur igjen.

Animasjon

Kinetisk typografi (bevegende tekst) er en flott metode å få fram liv enten i en logo, et slagord eller et budskap. Vi animerer alt fra logoer, grafisk elementer og tekst til reklamesnutter som egner seg til sosiale medier og hjemmesider.

Illustrasjon

Illustrasjon! Hvor gøy er ikke det? Et lekent og unikt virkemiddel som har uendelige muligheter. Om det så er i en logo, i et butikkonsept, infografikk eller lignende. Med allsidige illustratører tilpasser vi oss din foretrukne stil.

Reklame

Plakater, sosiale medier, arrangementer eller annonser. Digitalt eller trykket. Vi fikser det du vil vi skal fikse, og med våre innspill og designerøyer kan du være sikker på at du får levert noe som får oppmerksomhet.

Produktdesign

Produktdesign er et begrep som dekker uendelige muligheter. Det kan være emballasje til spekepølsa eller etiketter til den hjemmebryggede ølen for å nevne noe. Små bedrifter eller store bedrifter, det spiller ingen rolle. Dette er design og trykkjobber vi elsker!

Web design

Om du skal selge produkter, vise dine tjenester eller bare ha en enkel landingsside så fikser vi det! Vi designer utseende på nettsiden din slik at den er estetisk tilpasset og responsiv på alle digital flater.

SNAKK MED OSS

Vil du spørre oss om noe? Ta kontakt for en uforpliktende prat! Ingen henvendelse er for stor eller for liten.