Vi finner kreative løsninger

I 2018 ble Skrå etablert i ærverdige lokaler på hjørnet av kulturgata St.Olavs gate i Elverum sentrum.  Store vinduer ut mot gata var et bevisst valg siden vi ønsker å vise frem hvordan produksjonen hos oss foregår.

Vårt hovedfokus er høy kvalitet og kreativitet, uavhengig om det er store eller små prosjekter. Per dags dato er vi 3 fulltidsansatte som holder Skråhjulene i gang. Det brede spekteret av kompetanse på huset gjør at vi kan levere helhetlige og gode resultater til alle våre kunder.

Hils på Skrå gjengen! En sammensveiset flokk med mye kompetanse, høy arbeidsmoral og spennende bakgrunner, til fordel for deg som vår kunde.  Hardt arbeid, humor og godt samarbeid er nøkkelord for suksess for denne gjengen!

Jens

Om det tar lang tid å komme seg til månen? Ikke med designeren vår! Om du har null eller tusen tanker og ideer så kan Jens hjelpe deg å få det visuelle på plass. En erfaren designer både for print og digitalt. Kombinert med kodeferdigheter og erfaring fra mange ulike bransjer, gjør han til en komplett kreativ leder.

Jens Granmorken

Kreativ Leder
Charlotte

Charlotte søtpoteten vår, hun som møter deg med et smil når du kommer inn døra hos oss. Hun hjelper deg med alt du måtte lure på, om det er noe i småformat, eller sette deg i kontakt med andre i Skrå sitt univers. Hun har en spennende bakgrunn innen for kunst og foto, samt at hun er en altmuligdame som fikser det det måtte være!

Charlotte Nicoline Brobakken

Koordinator